Technische troubles

De kerstvakantie 2015 had ik voor een heel groot deel gereserveerd om te werken aan mijn portretopdrachten. Het liep anders. Een heuse hacker sloot mijn computer half december hermetisch af.

Inmiddels ben ik een maand verder, mijn computer doet het weer. Omdat wel al mijn e-mail van de afgelopen jaren verdwenen is en enkele belangrijke e-mailadressen eveneens, heb ik van de nood maar een deugd gemaakt.

Mijn maandelijkse mailing heb ik geprofessionaliseerd en ook het aanmelden voor de nieuwsbrief is nu geautomatiseerd. Het moest toch gebeuren. Her en der hapert er nog wat, maar ik ben geloof ik bijna uit de kinderziektes. Deze website en die van Portretschool Amsterdam heb ik ook opgeschoond dus het jaar begint opgeruimd.

Gisteren had ik voor het eerst tijd om zelf weer te schilderen, het was een stief half uurtje, maar toch. Ik kon niet meer doen dan wat vlekken op de vloer van het grote schilderij veranderen, maar toch fijn om er weer mee aan de slag te zijn. Ik laat binnenkort een foto zien van de huidige staat.

Alles loopt op rolletjes, het lustrum van de Portretschool staat in de steigers, de aanmeldingen voor de schilderwedstrijd komen gestaag binnen. Ik kom weer aan schilderen toe, ik ben tevreden!


Reageer

Website ontwerp en bouw: Haicu webdesign