Lesboek

Portretschilderen in olieverf, de basis, het startersboek

Primeur: eerste instructieboek Portretschilderen van Liesbeth van Keulen

Op 1 november 2016 verscheen het eerste instructieboek op het gebied van portretschilderen van de hand van Liesbeth van Keulen: ‘Portretschilderen in olieverf, de basis’.

Het boek is voor mensen die willen beginnen met portretschilderen en niet weten hoe te starten of al wat geprobeerd hebben en zijn vast gelopen. Toch is het boek ook handig en zeer leerzaam als je al wat meer hebt uitgeprobeerd op portretschildergebied.

Je leert hoe je met olieverf (zowel traditionele olieverf als olieverf op waterbasis) portretten schildert op verschillende manieren. Van precies tot in losse toetsen. Van kinderen tot ouderen, van lichte huid tot donkere huid. Het boek is opgebouwd in stap-voor-staplessen geïllustreerd met grote foto’s.

Verder bevat het boek extra informatie over je materialen, hoe valkuilen te vermijden en andere tips. Als je alle lessen doet, kan je je aan het eind een veelzijdig portretschilder noemen.

Portretschilderen in olieverf, de basis, Liesbeth van Keulen

Portretschilderen in olieverf, de basis, Liesbeth van Keulen

Het boek is uitgegeven door Kosmos Uitgevers. Je kan enkele pagina’s bekijken in het digitale exemplaar als je op de link klikt: inkijkexemplaar.

Je kan het boek bestellen bij voorkeur via Bol.com via de link rechts op deze website. De prijs is € 25,99

Website ontwerp en bouw: Haicu webdesign